Billig webhotel oprettelse hos Surftown

I Surftowns tilfælde hænger pris og kvalitet ikke sammen. Her får du nemlig både billig webhotel oprettelse og abonnement samt et 100% stabilt produkt. Den billigste løsning koster kun 9 kroner pr. måned, og man får således hele 300 MB til rådighed. Har man flere forskellige hjemmesider, kan man med fordel vælge deres Advanced webhotel, hvor man kan have op til 10 domæner/hjemmesider på et webhotel. Løsningen inkluderer 600 MB, så der skulle være rigeligt plads til alle siderne. Det er nemt at oprette de enkelte domæner på webhotellet. Det kører helt automatisk og domænerne er således hurtigt klar til brug.
Uanset hvilket webhotel man vælger hos Surftown, kan man styre alt hvad der er værd at styre via det avancerede kontrolpanel (som dog er super nemt at bruge). Som en del af kontrolpanelet er der inkluderet en site builder, hvor du altså kan lave din hjemmeside uden du behøver at have erfaring med webdesign og programmering.
Selvom man får billig webhotel oprettelse hos Surftown, så er stabiliteten i top. I skrivende stund har jeg haft et par hjemmesider liggende hos dem i 7 måneder, og jeg har endnu ikke oplevet nedetid eller andre problemer. Så det kan bestemt anbefales!

Hvis der absolut skal nævnes noget negativt omkring denne udbyder, må det være at der ikke er telefonsupport. Men eftersom jeg personligt ikke har haft problemer hos dem endnu, så har jeg heller ikke haft brug for denne support. Skulle det blive nødvendigt, findes der dog en omfattende support sektion på deres hjemmeside. Desuden er det muligt at kontakte deres medarbejdere direkte via livechat. Så hjælpen er lige ved hånden hvis der skulle opstå problemer.