Hosting af webhotel med asp hos Danhost

Da jeg personligt ikke bruger asp, kan jeg naturligvis ikke videregive erfaringer med hosting af webhotel med asp. Jeg har dog gode erfaringer med flere udbydere, som også tilbyder asp. Én af disse udbydere er Danhost. Danhost hører til i den billige ende af markedet. Priserne starter ved 5 kroner pr. måned, men de tilbyder alligevel en række services. Herunder kan nævnes antivirus og antispam filter. Desuden inkluderer webhotellerner en samling af asp komponenter, som er nogle små programmer der giver asp programmører flere muligheder (men det kender du jo sikkert alt til hvis du arbejder med programmering i dette sprog). Danhost tilbyder følgende komponenter: AspEmail, ASPImage, AspSmartUpload, W3JMail, W3Socket og W3SiteTree.
Desuden er der tilknyttet et avanceret kontrolpanel, som gør det nemt at styre en række features. Ved tryk på nogle få knapper er det således muligt at installere funktioner som chat, online forum, tællere, gæstebog og søgefunktion direkte på sin hjemmesiden. Vel og mærke uden at det kræver noget kendskab til programmering. Så uanset om man har behov for hosting af et webhotel med asp, eller man er begynder og skal have lavet en hjemmeside så nemt som muligt, så er Danhost et udmærket valg.

Det skal siges et jeg i skrivende stund kun har haft mit webhotel hos Danhost i ganske kort tid, men indtil videre har der altså ikke været problemer. Oprettelsen af webhotellet samt redelegeringen af domænet gik forholdsvis hurtigt igennem (dog ikke helt så hurtigt som jeg har oplevet det hos f.eks. Surftown). Men alt i alt ser det positivt ud. Jeg opdaterer naturligvis denne side, hvis der skulle være nyt at berette om mit webhotel hos Danhost.