Billigt webhotel hos BoxHosting

BoxHosting er endnu et lidt ukendt hosting firma herhjemme, men i Sverige er de en af de allerstørste udbydere af webhoteller. De lægger på deres hjemmeside svægt på, at de leverer en god service, og det må man sige holder stik. Da jeg flyttede de første domæner til BoxHosting, havde jeg lidt problemer med noget PHP-kode som ikke virkede. Dette (fandt jeg senere ud af) skyldes at deres PHP installation af sikkerhedsmæssige grunde er sat lidt anderledes op end jeg er vant til. Jeg skrev til supporten med mit problem, og fik straks hjælp! De lover iøvrigt at man får svar på sine mails indenfor 12 timer. Det er da ganske godt for et så billigt webhotel, og det kan være virkelig værdifuldt, hvis man sidder med et problem og ikke kan komme videre før det er løst.

Stabiliteten er ligeledes helt i top. Jeg har endnu ikke oplevet nedetid på mit webhotel hos BoxHosting. Personligt har jeg flere domæner/hjemmesider samlet på samme webhotel, og det er dejligt nemt at have det hele samlet under et login.

Hvis du arbejder med søgemaskineoptimering vil du elske dette webhotel. Der er nemlig inkluderet avanceret statistik. Man har nem adgang til den anerkendte statistikprogram AW Stats, som er installeret automatisk (det skal man altså ikke bekymre sig om). Så hvis du arbejder med søgemaskineoptimering af din hjemmeside, er dette absolut et godt argument for at vælge et billigt webhotel fra BoxHosting. Det er billigere end mange andre statistikløsninger alene (og så kommer webhotellet oveni).

Jeg har faktisk ikke noget negativt at sige om BoxHosting, men vil selvfølgelig vende tilbage hvis der sker ændringer i stabiliteten eller andet.